25 d’abril, per un #TracteJust

Avui 25 d’abril reclamem del govern central un tracte just per a les valencianes i valencians, un poble que venim sofrint any rera any el maltractament en els pressupostos de l’estat. Les Corts Valencianes, en una declaració institucional conjunta han manifestat unànimement el seu més absolut rebuig a les inversions territorialitzades que contempla el Projecte de Pressupostos de l’Estat per a 2017. La inversió es situa en un 6,9%. No només no es compensa la insuficiència inversora dels últims anys sinó que les inversions tampoc s’ajusten al nostre pes poblacional i suposen una reducció de 290 milions respecte a 2016. Cada valencià i valenciana rebrà 119 euros per càpita, clarament inferiors als 184 de mitjana en el conjunt de l’Estat, i molt lluny de les xifres dels ciutadans i ciutadanes d’altres territoris que rebran, de mitjana, vora tres vegades més que els valencians i valencianas.

Arxivat en: Comarcal, General, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *